Често задавани въпроси

Често получаваме въпроси относно нашите услуги и продукти. Тук са отговорите на най-срещаните запитвания.
Надяваме се, че ще Ви бъдат полезни!


Почистване и поддръжка
Хора и животни могат да се наслаждават дълго на проддуктите на Арте Еспина, ако се полагат необходимите грижи. За целта, моля, придържайте се към следните съвети за поддръжка:
  • Редовно почистване с прахосмукачка от първия ден; през първите няколко дена е нормално килимите да отделят влакна, което няма да продължи дълго.
  • 90% от петната могат да бъдат лесно премахвани с вода: незабвано поставете абсорбираща кърпа върху петното, изплакнете килима с топла вода и го оставете да изсъхне добре.
По принцип всички килими на Арте Еспина могат да се перат при температура от 30°С в машина за пране на килими.
Размери
Подробности за стандартните размери можете да намерите в каталога ни. Обърнете внимание, че килими, които са по-малки от 140/200см могат да изглеждат с различен десен, в случаите на опростяване. За подробна информация, моля, свържете се с нас. Възможно е да бъдат поръчани почти всички модели в специални размери. Тези размери е нужно да бъдат поне 100см в ширина и дължина, като ширината и дължината могат да бъдат увеличвани с по 10 см (100см, 110см, 120см и т.н.). Максималният допустим размер е 300/400см. По принцип е възможно да се получи отклонение до 5%, тъй като килимите са ръчна изработка.
Има ли възможност да върна продуктът, ако не ми допада след като е поръчан, доставен и платен?
Нашият екип се старае да предложи най-доброто обслужване и всеки случай е строго индивидуален.
Какво е качество "Еспирел"
Новите дълговлакнести прежди се произвеждат от специалната акрилна прежда Еспирел, която е изключително издържлива и има естествен „вълнен” вид. Еспирел е термофиксирана, двупластова прежда, произведена при високи обороти. Характеризира се с висок възстановителен капацитет и лесна поддръжка. Еспирел е лесна за почистване и по-голяма част от петната биха могли да бъдат почистени само с вода. Висококачественият стандарт на всички килими от колекция 2008 е обозначен със стикери TÜV, поставени на гърба на килима. Сертификатите TÜV/TFI гарантират, че килимът отговаря на всички стандарти за вредните емисии и замърсяването и че потребителят получва един здравословен и висококачествен продукт. На всеки стикер е посочен индивидуалният сертификационен номер, който може да бъде проверен на страницата на „tuv” в Интернет и да бъде намерен доклад за проведените тестове на дадения продукт. Удобството и ефективността на всеки килим е обозначено, посредством определен брой звезди върху етикета. Всеки килим на Арте Еспина е гаранция за високо ниво на домашен уют.
Защитен дизайн
Всички модели на тази уеб страница са международно регистрирани за авторски права на Арте Еспина. Арте Еспина не толерира използването на модели с търговска цел. Нашата корпоративна идентичност, лого и модели са международно регистрирани за авторски права. Всеки волен или неволен опит за имитация и репродукция ще бъде разглеждан строго в съдебни условия
Как да платя?
по банков път по сметка в лева Райфайзен Банк IBAN: BG34RZBB91551004237841 BIC: RZBBBGSF "ОММО Студио" ЕООД
 
Website by Anilex